Kahramanmaraş’ta sanayi sitesinin dönüşümü masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş’ta sanayi sitesinin dönüşümü masaya yatırıldı!
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısında, küçük sanayi sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Ünlüer’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcısı Emre Cebeci, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, KAMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kadir Uysal, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Müjdat Bayazıt ve sanayi esnaflarımız katıldı.

Toplantıda, küçük sanayi sitesinin genel durumu, planlanan dönüşüm çalışmaları ve sanayi alanının genişletilme projeleri detaylı olarak ele alındı.

09.jpg

Küçük sanayi sitesinin bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Ünlüer, "Küçük sanayi siteleri, yerel ekonomimizin can damarıdır. Esnaflarımızın refahı ve işlerinin devamlılığı için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Toplantı sonunda, sanayi sitesinin mevcut sorunlarının çözülmesi ve planlanan projelerin hayata geçirilmesi için ortak bir çalışma takvimi oluşturulmasına karar verildi.

Bu kapsamda, sanayi esnafının da görüş ve önerilerinin alınarak projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.