FETÖ elebaşı Gülen öldü!

FETÖ elebaşı Gülen öldü!
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yaşamını yitirdiğini açıkladı. Gülen'in ölüm haberini, kendisine yakın bir site açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün kontrolündeki internet siteleri, FETÖ lideri Fetullah Gülen'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bir süredir rahatsızlıklarının ağırlaştığı hatta hayatını kaybettiği yönündeki iddialar sosyal medyada çokça yer bulan 83 yaşındaki Fetullah Gülen'in hayatını kaybettiği yönündeki haberler örgütün yayın organı rolünü üstlenen internet sitelerinde yayınlandı.

EN YAKIN HESAP AÇIKLADI

Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede vefat ettiği açıklandı. Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabı X’te yapılan açıklamada “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi. Haberi Fethullah Gülen'e yakın isimler de sosyal medya hesaplarından açıkladı.

YEĞENİ DOĞRULADI

Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından ölüm haberlerini doğruladı. Haberi, Gülen'e yakınlığıyla bilinen çok sayıda hesap ve yazar da paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.