Narin dosyasında yeni detaylar ortaya çıktı!

Narin dosyasında yeni detaylar ortaya çıktı!
Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu derenin yoluna ve çevresindeki tüm kamera kayıtlarına ilişkin incelemeler başlatıldı.

Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos tarihinde Eğertutmaz Deresi’ne ulaşan patikada, kırmızı bir aracın 15:40 ile 16:30 saatleri arasında tam 50 dakika park halinde olduğu belirlendi.

Narin’in, 21 Ağustos günü saat 15:15’te eve giderken okulun güvenlik kameralarına yansıdığı görüldü. Karadan ve havadan sürdürülen arama çalışmaları sırasında, 19. gününde 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi’nde üzeri taşlarla kapatılmış ve çalılarla gizlenmiş olarak bir çuval içinde bulundu.

Kapsamlı bir şekilde yürütülen soruşturma çerçevesinde, jandarma ekipleri, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu derenin yoluna ve bölgedeki tüm kamera kayıtlarına dair incelemeler yaptı. Kamera görüntüleri dikkatle incelendiğinde, Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos tarihinde Eğertutmaz Deresi’ne giden patikada, kırmızı bir otomobilin saat 15:40 ile 16:30 arasında 50 dakika boyunca park halinde olduğu belirlendi. Ekipler, aracın plakasını tespit ederek sürücüsü olan sıva ustası N.B.’ye ulaştı. N.B., sorgusunda Narin’in cansız bedenini nasıl aldığını ve dereye gömdüğünü detaylı olarak anlattı.

Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı, Meta şirketinden amca ve sıvacının silinen WhatsApp konuşmalarını talep etti, ancak olumsuz yanıt aldı.

Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 24 şüphelinin çapraz sorguları devam etmekte olup, yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.