Dulkadiroğlu Belediyesi: “Alan Mahalleye Aittir, Çalışmalar Şeffaf Yürütülüyor”

Dulkadiroğlu Belediyesi: “Alan Mahalleye Aittir, Çalışmalar Şeffaf Yürütülüyor”
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu Belediyesi, Tevekkeli Mahallesi'nde bulunan ve tapu kayıtlarında "köy meydanı" olarak geçen ortak kullanım alanında yürütülen çalışmalarla ilgili kamuoyuna bir duyuru yayınladı.

Belediye, uzun süredir atıl durumda bulunan eski DSİ lojmanlarının yerine vatandaşların talebi doğrultusunda sosyal tesis yapılması için çalışmalara başlandığını bildirdi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, söz konusu alanda sosyal amaçlı kullanıma uygun hale getirmek için zemin düzleme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Duyuruda, bazı sosyal medya hesaplarında konuyla ilgili gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı nitelikte paylaşımlar yapıldığına dikkat çekildi.

Dulkadiroğlu Belediyesi, tüm hizmetlerini kamu yararını gözeterek, şeffaflık ve sorumluluk ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirdiğini vurguladı. Açıklamada, bahsi geçen alanın tapu kayıtlarında da açıkça belirtildiği üzere mahallenin ortak kullanım alanı olduğu ve amacın bu alanı atıl durumdan kurtararak vatandaşların sosyal yaşamını destekleyecek bir alana dönüştürmek olduğu ifade edildi.

Belediye, kendilerini hedef alan dezenformasyon ve asılsız haberlerle ilgili yasal süreçlerin başlatıldığını ve bu tür faaliyetleri yürüten kişi ve kurumlar hakkında gerekli hukuki işlemlerin titizlikle yürütüldüğünü kamuoyuna duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.