Dulkadiroğlu ve Ekinözü Belediyeleri Arasında İş Birliği Köprüsü Kuruluyor!

Dulkadiroğlu ve Ekinözü Belediyeleri Arasında İş Birliği Köprüsü Kuruluyor!
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan’ı makamında ziyaret ederek, iki belediye arasındaki iş birliğini güçlendirme adına önemli bir adım attı.

Ziyaret sırasında, ortak projeler ve yerel hizmetlerin geliştirilmesine yönelik kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi.

YEREL YÖNETİMLERDE DAYANIŞMA VE ORTAK PROJELER

Görüşmede, belediyeler arasındaki dayanışmanın artırılması ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmasına yönelik stratejiler masaya yatırıldı. Başkan Akpınar, yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesinin bölgesel kalkınma için büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca, gelecekte hayata geçirilmesi planlanan ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN AKPINAR’DAN TEŞEKKÜR VE BAŞARI MESAJI

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, “Ekinözü Belediye Başkanı Sayın Harun Vicdan’a göstermiş olduğu nazik ev sahipliği için teşekkür ederim. Kendisinin çalışmalarında başarılar diliyorum. İki belediyemiz arasında kurulan bu iş birliği, hem ilçelerimiz hem de vatandaşlarımız için büyük bir kazanım olacaktır,” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VİCDAN: “İŞ BİRLİĞİ İLE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan ise yaptığı açıklamada, Başkan Akpınar’ın ziyaretinin önemine dikkat çekti. Vicdan, “Belediyeler arasındaki iş birliği, hem hizmet kalitesini artıracak hem de ilçelerimizin kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu tür ortak çalışmalar, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına büyük bir fırsattır,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.