Kahramanmaraşlı Naz Özcan’dan kadını öldüren sevgiye ‘Hop Dedik’

Kahramanmaraşlı Naz Özcan’dan kadını öldüren sevgiye ‘Hop Dedik’
Menajer Naz Özcan’ın “Kadına Sevgi Şiddetine Hop Dedik” şarkısıyla dikkat çektiği ilk çalışması 14 Şubat'ta tüm platformlarda yerini alacak.

Karadeniz müziğinin ustalarından Sait Uçar ve Özkan Pekin başta olmak üzere birçok tanınmış kişilerin menajerliğini yapan aslen Kahramanmaraş Elbistan doğumlu Naz Özcan, toplumda kadını öldüren sevgi şiddetine dikkat çekmek için 3 dilde Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak ‘Hop Dedik’ şarkısını yayınladı.

Naz Özcan “15 yıldır Karadeniz müziğinin önde gelen isimlerinin menajerliğini yapıyorum. Kendimde yaşadığım ve toplumumuzda kadınlarımızın da birçoğunun yaşadığı psikolojik şiddeti, yalan dolan aşkların, öldüren sevgilerin ve şiddetlerin sonrası HOP DEDİK şarkısını yazdım. Kâğıt ve kalemi daha doğrusu yazmayı severim lakin hiç okumamıştım. Sanatçı Sait Uçar, ailem yapabilirsin dediklerinde cesaret ettim. Camianın en güzel isimleriyle stüdyoya girdim. Yapımcılığını Mesut Uçar, aranjörlüğü Ömer Uçar, dijital platformlarda yayın dağıtımını Toylan Kaya üstlenirken Nihat ve Talha Özer sponsorluk, Seda Yıldırım stil danışmanlığı verirken hemşehrim Eyüp Kadir Kılcı da basın desteği verdi” dedi.

14 Şubat’ta tüm dijital platformlarda “Kadına Öldüren Sevgi Şiddeti”ne dikkat çekebilmek için 3 Dilde ‘Hop Dedik’ şarkısı müzik severlerle buluşacak.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum