Vali Ünlüer, Gaziler ve Aileleriyle İftar Yaptı!

Vali Ünlüer, Gaziler ve Aileleriyle İftar Yaptı!
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Ramazan ayının manevi atmosferinde gaziler ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına, Vali Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer’in yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Er, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe belediye başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Türkiye Muharip Gaziler Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek, kamu kurum müdürleri, gaziler ve aileleri katıldı.

de51ef78-2759-4804-9722-567badf68d80.jpg

"GAZİLERİMİZ, CESARETİN VE FEDAKÂRLIĞIN SEMBOLÜDÜR"

Programda konuşan Vali Mükerrem Ünlüer, gazilerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Kıymetli gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolü, ülkemizin medarı iftiharıdır. Devletimizin kapısı, değerli gazilerimiz ve ailelerine her zaman açıktır. Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldiğimiz bu anlamlı gün vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve kıymetli ailelerine sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

Program boyunca misafirlerle yakından ilgilenen Vali Ünlüer ve eşi, gazilerle sohbet ederek onların taleplerini dinledi. İftarın ardından gaziler ve aileleriyle hatıra fotoğrafları çektirildi.

ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

İftar programında gazilerin çocukları için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçiren çocuklar, program boyunca neşeli anlar yaşadı.

Duygusal anlara sahne olan iftar programı, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.