Azkara: “Birlik İçin Bir Olacağız”

Azkara: “Birlik İçin Bir Olacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkan Adayı Oktay Azkara, Kahramanmaraş’taki ulusal ve yerel basın mensubu gazetecilerle bir araya gelerek yönetim listesini tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkan Adayı Oktay Azkara, Kahramanmaraş’taki ulusal ve yerel basın mensubu gazetecilerle bir araya gelerek yönetim listesini tanıttı.

Azkara yaptığı basın toplantısında seçilmeleri durumunda Milliyetçi Hareket Partisini yerelde ve Genelde iktidara getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Azkara: “Değerli Basın mensupları bildiğiniz üzere Kahramanmaraş Onikişubat İlçe başkanlığı için adaylığımı açıkladım. Milliyetçi Hareket Partisini ve Kahramanmaraş’ı hak ettiği yerlere getirebilmek için taşın altına elimizi koyduk. Burada bulunan yönetici arkadaşlarımın yanı sıra toplantıya katılamayan bazı arkadaşlarımızla da daha sonraki süreçte sizlerin karşısında olacağız” dedi.

Azkara: “Bildiğiniz üzere biz Milliyetçi Hareket Partisini Kahramanmaraş’ta birleştirici bütünleştirici ötekileştirmeyen ayrıştırmayan bir yönetim anlayışında bulunacağız. Biz kimseden icazet almadan yalnızca Partimizin menfaatlerini düşünerek yola çıktık. Bütün dava arkadaşlarımızı tek tek partimize davet ediyoruz. İster delege olsun ister olmasın herkesin partimize ve davamıza sahip çıkmasını bekliyoruz. Bütün köy, mahalle ve ilçeleri Yerelde İktidar, Genelde İktidar anlayışıyla geziyoruz. Bu gayretler içerisinde köy ve mahalle teşkilatlarını oluşturuyoruz. Bütün köylerimize mahalle sakinlerine tek tek ulaşıyoruz. Gitmediğiniz yer sizin değildir anlayışıyla her kesime hitap eden bir anlayışa sahibiz.

img_4474.jpg

Ak Parti iktidarı döneminde sadece dört basın açıklaması yapın partimiz yetkilileri yetersiz kalmıştır. Oysa türkiye bir ihanet sürecine girmiştir. Hiçbir yöneticimiz bir açıklama yapmamış. Yerelde yapılan hiçbir hizmet yoktur. Oysaki ikinci parti olan partimiz susturulmuş sindirilmiştir. Kamu kuruluşunda çalışan arkadaşlar, köyde yaşayan vatandaşları sindirmiş bir zihniyete karşılık bir çaba ve gayret göstermeyen yetkililer kendilerini de sindirtmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı her şehrimize gelmesinde sizin bakana ihtiyacınız yok, sizin bakanınız benim demiştir ama ne hikmetse şehrimizin hali içler acısıdır. Bir hizmet çalışma ya da gelişme gösterememiştir.

Yerel seçimler yapılalı 8 ayı geçmesine rağmen çılgın projelerin bir tanesi bile yapılmamış bununda acısı bizim hiçbir yetkili başkanlarımızdan açıklama gelmemiştir” dedi.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

img_4485.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.