BBP MKYK Üyesi Salihli'de

BBP MKYK Üyesi Salihlide
BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Tuncay Özfidan, Manisa'nın Salihli ilçesinde Alperen Ocakları'nı ziyaret ederek son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Tuncay Özfidan, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere tek başına gireceklerini ve kesinlikle ittifak yapmayacaklarını ifade ederek, "İttifak olursa bu da BBP çatısı altında olacaktır" dedi. Özfidan konuşmasında şunları söyledi: "Büyük Birlik Partisi milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Son yaptığımız anketlerde oy oranımız 10.5'tir. Bu oran seçimlere kadar hızla artacaktır. Seçimlerde milletin benimsediği adaylarla milletimizin karşısına çıkacağız".

  "ÖZEL YETKİLİ SAVCI TELEBİMİZ KABUL EDİLDİ"

Özfidan, "Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009 tarihinde meydana gelen ve Merhum Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili soruşturma dosyaları Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'na gönderildi. Helikopter kazası ile ilgili tüm dosya ve evrakın Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan'a teslim edildi. Dosya ile ilgili soruşturma ve gelişmelere artık Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı bakacak.

Dava açılması durumunda olaya Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi bakacak.

16 Şubat 2011 günü Kahramanmaraş'a gelenBBP Lideri Yalçın Topçu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, helikopter kazasının özel yetkili savcı ve mahkemede yürütülmesi için Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştu" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.