Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı İstifa Etti

Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı İstifa Etti
Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Gaziantep polisinin 'Gülen yüzü' olarak bilinen ve yaklaşık 10 yıldır bölgede görev yaparken tüm kesimlerce sevilen Ali Mustafa Çavuş, istifası için bugün sabah Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Burada meslektaşları tarafından karşılanan Çavuş daha sonra istifasını verdi. Emniyet Müdür Yardımcıları'nın kapıya kadar uğurladığı Ali Mustafa Çavuş, dışarıda da kendisini bekleyen yüzlerce polis tarafından uğurlandı. Bu sırada Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Gaziantepspor Taraftarlar Derneği ise Milletvekili aday adayı Ali Mustafa Çavuş'a destek verdi. Kalabalık grup tarafından çiçeklerle karşılanan Ali Mustafa Çavuş'a sevgi gösterilerinde bulundu. Çavuş kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Gaziantepspor taraftarları gerçek centilmen insanlardır. Gerek deplasmanda gerekse de kentimizde olayların yaşanmaması için her zaman sağduyu davranmışlardır. Görevim süresince onlarla birlikte rakip takımların taraftarlarını burada birlikte ağırlayarak üzücü olayların yaşanmamamsı için tedbir aldık.

2.20110311134611.jpg

Sağduyularından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Ali Mustafa Çavuş daha sonra kendisiyle vedalaşmak için gelen herkesle tek tek tokalaştı. Çavuş Emniyet Müdürlüğünden çıktıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Çavuş, mensubu bulunduğu teşkilattan istifa ettiğini ifade ederek, "Teşkilatım Sayesinde bugünlere geldim. Bu bölgede Kahramanmaraş ve Kilis'te de görev yaptım. Yaklaşık 10 yıldır da Gazinatep'te görev yapıyorum. Görevim esnasında vatandaşlarımız haklarını öğretmeye çalıştım. Haklarını bilenlerin suç işlemeyeceğini biliyorduk. Mesleğime başlarken ettiğim yemine sadık kalarak Gaziantep halkının canını, malını ve namusunu korumak için çalıştım. Cenab-ı Allah bu kutsal yolculukta bu halka hizmet etmeyi bize nasip eder inşallah. Bundan sonra halkımıza daha iyi hizmet etmek için bu göreve talep olduk. Cenab-ı Allah bizlere yardımcı olsun" dedi. 

3.20110311134634.jpg

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.