HOCAMIZIN VEFATI DÜNYANIN KAYBIDIR

HOCAMIZIN VEFATI DÜNYANIN KAYBIDIR
SP İl Başkanı Mustafa Tüten, üzüntülerinin büyük olduğunu belirterek sabırlı olmaya çalıştıklarını söyledi

  KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, "Hocamızın vefatı ülkemizin ve dünyanın kaybıdır" dedi.  

  Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın 85 yaşında hayatını kaybetmesi partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda da üzüntüyle karşılandı. SP İl Başkanı Mustafa Tüten, üzüntülerinin büyük olduğunu belirterek sabırlı olmaya çalıştıklarını söyledi. Türk Milleti'nin Erbakan'ı her zaman dualarla ve ülkesi için yaptığı fedakarlıklarla anacağını kaydeden Tüten, şöyle konuştu:  "Biz, kadere iman etmiş insanlarız. Her şeye hazırlıklı olmamız lazım. Doğum nasıl haksa ecel de öyle

haktır. Sabrediyoruz, bütün acılara katlandığımız gibi. Ülkemizin ve dünyanın kaybıdır. Rahmet diliyoruz. Cenaze Salı günü defnedilecek. Bizlerde cenazeye katılmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Teşkilatlarımıza duyurduk." 

  1969 yılından bu yana Milli Görüş içerisinde yer aldığını kaydeden Tüten, şunları söyledi: "İmam Hatip Lisesine başladığımdan beri onun yolundayım. O yıl Kahramanmaraş'a ilk kez gelmişti hocam. Ben de öğrenci olarak o topluluğun içinde bulundum. Elini öpmek nasip oldu. O günden bu güne ayrılmadım. İnşallah, Rabbim mahşerde de beraber edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum