Kazancı: Esnaf Bakanlığı Kurulmalıdır

Kazancı: Esnaf Bakanlığı Kurulmalıdır
Esnafı mecliste temsil eden, milli gelirden aldığı payı yükselten, esnafa uzun vadeli, faizsiz kredi verilmesini sağlayan ve Türkiye’de esnaf bakanlığı kurulması için çalışan bir vekil olacağım

KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Yeni Sanayi Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Şeref Kazancı görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Kazancı, “Türkiye’de esnaf bakanlığının kurulması için çalışan bir vekil olacağım” dedi.

seref-kazanci-300.jpg

Kazancı, çok sayıda esnafın da katıldığı toplantıyla aday adayı olduğunu açıkladı. Milletvekili olması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Kazancı, gençliği bir maden gibi görüp onu işlemenin mücadelesi içerisinde olacağını söyledi. Gençleri sadece ekonomik anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da destekleyen bir vekil profili oluşturacağını ifade eden Kazancı, şöyle konuştu:

“Kadının yaşamdaki önemini artıracak projelere imza atan bir vekil olacağım. İşsizlik sorununu kalifiye eleman yetiştiren kurumları destekleyerek, yetişmiş eleman sıkıntısına, işsizlik sorununa çözüm üreten bir vekil olacağım. Türkiye’nin saklı şehri olan Kahramanmaraş’ı tanınıyor hale getiren bir vekil olacağım. Esnafı mecliste temsil eden, milli gelirden aldığı payı yükselten, esnafa uzun vadeli, faizsiz kredi verilmesini sağlayan ve Türkiye’de esnaf bakanlığı kurulması için çalışan bir vekil olacağım.”

kazanci-toplanti-470.jpg

Basın mensuplarının adaylık şansına ilişkin sorularını da cevaplandıran Kazancı, katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum