MHP’li Dedeoğlu: “Ak Parti Ülkeyi 36 Etnik Parçaya Böldü”

MHP’li Dedeoğlu: “Ak Parti Ülkeyi 36 Etnik Parçaya Böldü”
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Partisinin Onikişubat İlçe kongresinde yaptığı konuşmada Ak Parti’yi ve Milletvekillerini eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Partisinin Onikişubat İlçe kongresinde yaptığı konuşmada Ak Parti’yi ve Milletvekillerini eleştirdi.

Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu 12 yıllık iktidarlık döneminde Ak Partinin ülkeyi bölücü terör örgütünün sınırlarımızda cirit attığı anayasanın ihlal edildiği ve Bayrağımızın değersizleştirilmeye çalıştığı bir ortamın oluştuğu dönem olarak nitelendirirken şu açıklamaları yaptı: “Türkiye gerçekten çok zor günler geçiriyor. Ak parti iktidarı ülkeyi 36 etnik parçaya böldü. 12 yıllık iktidarlık döneminde oluşturdukları bu gurupları biz ilk kez duyduk. Kendilerince ülkede insanlar mutlu, ama kendilerine oy veren yüzde elli mutlu olabilir ama geride kalan yüzde ellik kısım mutsuz. Mazot 5 liraya dayanmışken tarım yapan çiftçi kardeşlerimiz nasıl mutlu olsun sorarım. Türkiye’ye otoyollar duble yollar yaptıklarını söylüyorlar evet yaptılar ama kaç paraya yaptılar. Dünya da bu yolların metre karesi ne kadar bizde ne kadar. Ülkemizde PKK teröristleri cirit atıyor, tel örgülerini aşıp karakolda bayrak indiriyor askerlerimize izin vermiyorlar ki müdahale etsin elimizi kolumuzu bağladılar. Bir diğer konu da Kahramanmaraş’ın sahipsizliği konusu, bizim şehrimize yapılan hizmetler ortada bu şehre her gelen aynı şeyi söylüyor, bize düşeni elbet yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.

mesut-dedeoglu.jpg

Mecliste defalarca dile getirdiğim termik santrallerinin insan sağlığına zararlarını önlemek için filtre kullanımı için verdiğim önergeleri çevre ve şehircilik bakanı incelemiş ve açıklama yapmış. Konuyu bilmediğini gerekli çalışmaları araştırmaları yapıp gereğini yapacaklarını söylemiş. Şimdi sorarım Ak Parti milletvekilleri ne yapıyor? Hiçbir açıklama gelmiyor. Kahramanmaraşlı olmaktan ve Kahramanmaraş Milletvekili olmaktan onur duyuyorum, onlar sahip çıkmasalar da bizler her zaman olduğu gibi sahip çıkacağız” dedi.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongre divan seçimi ve il başkanı Ali Uyan’ın konuşmasıyla başladı.

ali-uyan.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Uyan yaptığı kongrede yaptığı konuşmada şunları dile getirdi. “Aziz dava arkadaşlarım. Bu kongrenin vatanımıza milletimize ve tüm 12 Şubat İlçemize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bildiğiniz üzere 12 Şubat İlçemiz şehrimizin en gözde, metropol bir ilçesidir. Bizim için çok önemlidir.

Bu açıdan göreve gelecek arkadaşlarımızın çok zor ve engebelidir. Tabi bu zorlukları ve engebeleri hep birlikte tek yürek olup aşacağız.

Bununla birlikte bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı İlçe Başkanımıza ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli dava arkadaşlarım…

Bir yandan, Ak Parti hükümetinin barış süreci yutturmacası adı altında sürdürdüğü ihanet süreci doğrultusunda Çocuk katili Öcalan’la devam ettirdiği müzakereler Güneydoğu kanlı PKK Terör Örgütünün kontrolüne terk etmiş bölgede kamu düzenini yok etmiştir.

Eşkıya yolları kesip kimlik sormakta, Güneydoğulu kardeşlerimiz haraca bağlamaktadır.

Değerli dava arkadaşlarım, aziz misafirler

Ülkemizin bölünmenin eşiğine geldiği, sınırlarımızın yol geçen hanına döndüğü, hırsızlıkların ve yolsuzlukların neredeyse yasal hale geldiği, bakan çocuklarının evlerinde para kasalarının ve ayakkabı kutularının içinde deste deste dolarların çıktığı, evlerinde sakladığı paraları iki gecede taşıyıp bitiremedikleri bu AK Parti iktidarsızlarından kurtulmanın zamanı gelmişte geçmektedir artık.

Sözlerimi burada bitirirken bu kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma şükranlarımı arz eder, hepinize saygılar sunarım” dedi.

mehmet-dizibuyuk.jpg

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı adaylarından Mehmet Dizibüyük: “Bu önemli demokratik sınavda yüzümün akıyla başım dik çıkacağıma eminim. Bizi ayrıştırmak isteyenlere inat, Bayrağımızı göklerden indirmek isteyenlere inat çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bizim sevdamız Türkiye’dir bizim sevdamız Türk milletidir. Bizim sevdamız al kanlara bulanmış bayrağımızdır. Ama ne var ki bayrağımız yorgun, milletimiz zor günler içindedir. Önümüzdeki tehlike çok büyüktür. bu sıkıntılı günlerde davamıza sahip çıkmak bizim görevimizdir. Fitneye aman vermeden, küslüklere son vererek kutsal davamıza hep birlikte sahip çıkacağız. Bizim yönetimimizde fitneye yer olmayacak, hep birlikte bu şanlı davayı ayakta tutacağız bunun sözünü şimdiden verebilirim. Bizim yönetimimizde her bir dava arkadaşımız bizim için bir değer ifadesidir. Bizim yönetimimiz bahane değil çözüm üretecektir. Bizim yönetimimiz Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kahramanmaraş’ta iktidara taşıyacağız” dedi.

mehmet-seker.jpg

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı adaylarından Mehmet Şeker: “Adaletsiz saraylardan, değersiz yalnızlıklardan itibarsız şahsiyetsizlerden, nepotizme batmış yöneticilerden Allah’ın ayetlerini kullanarak dalga geçenlerden, kendisi ayakkabı kutularında paraları götürürken eli öpülesi şehit babalarına kara lastiği reva görenlerden fazla bahsetmeyeceğim. Biz burada kendimizi değil yapmak istediklerimi söylemek istiyoruz. Konuşmama başlarken biz diye hitap etmiştim peki biz kimiz. Biz teşkilatımıza sadakatle bağlı ve ocak ateşinde yanmış neferlerleyiz. Büyük milletin imkanlarını büyük devleti kurmak için çalışmalıyız. Peki biz ne yapacağız, yaptığımız altyapı çalışmalarında görülüyor ki sorunların çözümü geliyor hep bir noktada toplanıyor. Nedir bu? Kişiye dayalı yapılan politik çalışmalar teşkilatımıza zarar veriyor sorunların ana kaynağı budur. Bu tespitten yola çıkarak neler yapılırsa ülküdaşlarımızı birlikte tutar ve gereken çalışmaları birlikte elele yaparız. Alnı açık başı dik güçlü bir yönetim istiyor musunuz, istiyorsanız biz elimizi uzattık sizde uzatın güçlü bir yönetim kuralım Partimizi Kahramanmaraş’ta iktidara getirelim” dedi.

oktay-azkara-001.jpg

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı adaylarından Oktay Azkara: “Bugün bizim için davamıza olan borcumuzu ödeme günüdür, bugün elimizi taşın altına koyma günüdür. Bizler unutulacak vaatlerle değil tutulacak sözlerle yönetime geleceğiz. Siyasi aksiyon haline gelen 9 ışık ülküsü yaşatıldığı yer Milliyetçi Hareket Partisidir gelecek nesillere aktırılacağı yer ülkü olacaklarıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk dünyasının kalkınması ve yükselmesi ancak ülkücü hareketle olacaktır. Kahramanmaraş Milliyetçi Teşkilatının ve kişiliğinde ve teşkilatçılığında yıpranmamış bu kutlu davayı kendisine yaşam tarzı belirlemiş bu kutlu davada yeni yüzlere ihtiyaç vardır. Şu hususlar çok iyi bilinmelidir ki bu davanın yükü bizlere daha çok yüklenmektedir. Bu kutla dava adına birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için şartlar ne olursa olsun davamıza ve partimize hizmet etmek için ant içen neferleriz.  Bu kutlu dava için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız. Önemli olan problemin varlığı değil bu problemleri çözüm yolunu bulmak ve inanmak olmalıdır. Her ne şart altında olursa olsun devletimizin varlığını ve birliğini korumak boynumuzun borcudur. Elini sıkmadığımız bağrımıza basmadığımız bir tane hemşerimiz kalmayacak. Huzurunuzda söz veriyorum ki Kahramanmaraş’ı Milliyetçi Hareket Partisinin kalesi yapacağız. Sizin bize bizim size hepimizin de Türk milletinin varlığına ihtiyacı var” dedi.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

mesut-dedeoglu-001.jpgali-uyan-001.jpgmehmet-dizibuyuk-001.jpgmehmet-seker-001.jpgoktay-azkara-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.