Proje Adamı Atalar Hizmet İçin Geldi

Proje Adamı Atalar  Hizmet İçin Geldi
2009 yılında Türkiye genelinde yapılan ankette yılın işadamı seçilen Cengiz Atalar, memleketi Kahramanmaraş’tan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Türkiye genelinde, hafif raylı, metro ve tramvay gibi ulaşım alanlarında devasa projeler üreterek kentlerin ulaşım sorununu kökten çözen Metroray Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Cengiz Atalar memleketi Kahramanmaraş’a gelerek Ak Parti Milletvekilliği Aday Adaylığına soyundu.

Türkiye genelinde yaptığı atılımlarla ve büyükşehir belediyelerin metro, tramvay gibi devasa büyüklükteki projeleri yapmakla tanınan ünlü işadamı Cengiz Atalar Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı oldu.

Çizdiği projelerle Türkiye’nin birçok kesimi tarafından tanınan, yaptığı atılımlarla 2009 yılında en iyi işadamı ödülüne layık görülen Metroray Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Cengiz Atalar ‘hizmet için yola çıktık’ ‘destek sizden, projeler bizden’ sloganıyla aday adaylığı startını vererek ziyaretlere başladı.

1.20110307102432.jpg

İstanbul, Eskişehir, İzmir, Bursa gibi illerde hafif raylı, metro ve tramvay gibi ulaşım konusunda devasa projeleri alnının akıyla bitiren işadamı Atalar, son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu Hafif Metro Projesinin yapımını üstlendi. Türkiye’de bu teknikte tek firma olma özelliğini de taşıyan Metroray’ın Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Atalar ayrıca, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in ‘hem diğer illerdekilerden daha kaliteli yaptık, hem de 3/1’ine mal ettik’ sözünün perde arkasındaki kahraman olarak göze çarpıyor.

Türkiye genelinde hayırseverliliğiyle de tanınan Atalar’ın aday adaylığını duyan vatandaşlar, işadamı Cengiz Atalar’ın Kahramanmaraş için bir şans olduğunu düşünüyor. Vekil olduğu takdirde Kahramanmaraş’ın büyük projelere imza atacağına canı yürekten inanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum