"Dost Ozan" adı parka veriliyor

Belediye Meclis Salonu’nda saat 9.00’da toplanacak olan Belediye Meclisi gündemindeki maddeler ile gündem dışı gelecek maddeleri görüşecek.

 

Kahramanmaraş Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nı 6 Haziran 2012 Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Belediye Meclis Salonu’nda saat 9.00’da toplanacak olan Belediye Meclisi gündemindeki maddeler ile gündem dışı gelecek maddeleri görüşecek.

Belediye Meclisi; Açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin görüşülmesi, Doğukent Mahallesinde kurulan park alanına bir kaç yıl önce vefat eden "Dost Ozan" mahlası ile Türk edebiyatına çok güzel şiirler veren Hanifi Sarıyıldız'ın (Allah rahmet eylesin) isminin verilmesi, Belediyenin hissedar olduğu arsalardaki hisselerinin satışı ve satış işlemleri için encümene yetki verilmesi teklifi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne 1 adet Forklift alınması teklifi, İlköğretim yeri olarak ayrılan 520.73 m2' lik belediyemiz taşınmazının, kullanma hakkının Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne ait olmak üzere bedelsiz olarak İl Özel İdaresi adına devir edilmesi teklifi, Mamar Lunapark Organizasyon Tur. San. Tic. Ltd. Şti için alınacak günlük eğlence vergisinin belirlenmesi teklifi, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne 8 adet binek aracı alınması teklifi, Eğitim Tesis Alanı tanımlı Pınarbaşı Köyü 6701 Ada 1 parselde kayıtlı 2052.40 m2 lik belediye arsasının, kullanma hakkı Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne ait olmak üzere, bedelsiz olarak İl Özel İdaresi adına devri teklifi, "Kahramanmaraş Belediyesi Zabıta İdari Yaptırım Yönetmeliği bazı bölüm ve maddelerinde değişiklik yapılması ve yeni madde eklenmesi teklifi, Belediye Teşkilat Yönetmeliğinin 28. Maddesinin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Teşkilatlanma ve Görevleri olarak değiştirilmesi teklifi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Teşkilat Yönetmeliği teklifi, İçme, kullanma ve sanayi suyunun tahsiline ilişkin idarece uygulanacak usul ve esasları kapsayana Tarifeler Yönetmeliği onayının kabulü teklifi, Portatif sistem, çelik konstrüksiyon katlı otoparkın, yap işlet devret modeli ile 10 yıllığına kiralanması için encümen'e yetki verilmesi teklifi, İmar planı tadilatları teklifi, İzin dilekçeleri, Dilek ve temenniler ile Bir sonraki Meclis’in toplanma tarihinin belirlenmesini görüşerek karara bağlayacak.

Belediye Meclisi aynı zamanda gündem dışı gelebilecek maddeleri de görüşerek karara bağlayacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Eğitim Haberleri