Fırın Çalışanlarına Hijyen Eğitimi

Kahramanmaraş il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından fırın çalışanlarına hijyen eğitimi verildi.

 

 KMESOB Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime ilgi büyük olurkan, bakanlık tarafından yayımlanan ekmek ve ekmek çeşitleri ile ilgili tebliğ hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Fırıncıların, çalışanların ve ekmek satanların dikkat etmesi gereken hususların ve uyulması gereken hijyen kurallarının belirtildiği seminerde, gıdanın birincil üreticisinden çıkıp tüketicinin sofrasına gelene kadar gelen tüm aşamaların da uyulması gereken kurallar anlatıldı.

  Seminer soru-cevap bölümüyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri