Kahramanmaraş Gazetelerinde Bugün

14 Ocak 2016 Perşembe günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: “ENGELLİ DOSTU KAHRAMANMARAŞ" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş’ın trafik ışıklarına sesli sistem kurup, caddelerini ise engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için düzenleyen Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı fatih Mehmet Erkoç toplu taşımada kullanılan araçları denetleyerek test etti.

MANŞET GAZETESİ : " SOKAĞIN ALIŞVERİŞ SESİ" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş’ın yaklaşık 6 noktasında kıyafetten sebze meyveye, kuru gıdadan ev araç gereçlerine kadar uzanan çeşit çeşit ürünlerin satıldığı semt pazarları sokağın alışveriş sesi oluyor. Kentin kültürünü,  tarihini ve dokusunu oluşturan pazarlar geçmişten günümüze hala dimdik ayakta duruyor.

YİNEHABER GAZETESİ: "SURİYELİLER ÇALIŞMA HAYATINA KAZANDIRILACAK" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Kurulu Başkanvekili Kadir Gülkesen: “ Mültecilerin hepsi iş yapmıyor olarak görünüyor. İçerisinde gerçekten yatırımcısı, kalıpçısı var. Dolayısıyla bunların gerçek hayata, üretime geçişleri de önemli” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri