Kahramanmaraş Gazetelerinde Bugün

19 Ocak 2016 Salı günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

19 Ocak 2016 Salı günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: “BU ATAMA DOĞRU MU?" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Üst yönetimini adanalı hemşerileriyle dolduran KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin gelen tepkiler üzerine Kahramanmaraşlı bir akademisyeni rektör yardımcısı olarak atadı. 3 kadrosu olan rektör yardımcılığına 4’üncü isim ataması Türkiye’de bir ilk.

MANŞET GAZETESİ : " 7 GÜZEL ADAMIN BİRER Z-KÜTÜPHARESİ OLACAK" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Milli Eğitim Bakanlığının Fatih Projesi kapsamında zenginleştirilmiş kütüphane (z-kütüphane) Kahramanmaraş’ta da faaliyet göstermeye başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016 yılında kentte 7 güzel adamın isminin verileceği 7 kütüphane kurmayı hedefliyor.

YİNEHABER GAZETESİ: "REKTÖR’DEN İNCİLER" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Rektör Prof. Deveci, kent gündeminde olan Teknik Üniversite hakkında, teknik Üniversite’yi yaptırmaya yetkisi olsa altına imza atmayacağını söyledi. Bakan Mahir Ünal’ın Teknik Üniversite müjdesini vermesine rağmen, görevinde henüz 1 yılı dolduran Rektör’ün karşı çıkması şaşkınlık yarattı.

YİNE MEDYA GAZETESİ: “OLMADI BE HOCA!” Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi  (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin Kahramanmaraş’ta kurulması gündemde olan tekniküniversite’ye karşı çıkması, kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri