Kent Konseyi’nden KESK ve Ticaret Borsası’na Ziyaret

Kahramanmaraş Kent Konseyi Yürütme Kurulu, genel kurul üyesi olan sivil toplum kuruluş temsilcilerine yaptığı ziyaretlere KESK’e bağlı Eğitim-Sen ve Ticaret Borsası ile devam etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, “Bugün hem sivil toplum kuruluşları arasındaki kaynaşmayı sağlamak hem de Kent Konseyi genel kurul üyelerimizle daha fazla iletişim içerisinde olmak amacıyla başlattığımız ziyaretlere Eğitim-Sen ve Ticaret Borsası ile devam ettik. Bizlere zaman ayırıp ağırlayan başkanlarımıza ve temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirilecek olan ve yerel seçimin konu edilip tartışılacağı, belediye başkan aday adaylarının değil bizim onlardan neler beklediğimizin konuşulacağı 12.Olağan Genel Kurulumuza kendilerini davet ediyorum.” dedi.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Hüseyin Koluman, “Bizleri ziyaret ederek onurlandıran değerli Kent Konseyi temsilcilerine teşekkürlerimiz sunuyoruz. Kent Konseyi, şehrin en üst sivil yönetim mekanizmasıdır. Bu sebeple çalışma ve üretim noktasında daha çok birliktelik sağlamalıyız. Bundan sonraki dönemde de fiili olarak önerilerimizi getireceğiz. Hep birlikte önerilerimizi masaya koyup, eleştirerek, tartışarak katılımcı bir şekilde bu şehir için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bunun için de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.” dedi.

Kurul üyeleri ziyaretin ardından Ticaret Borsası’na geçerek başkan Ahmet Duran Balsuyu ile görüştü. Başkan Balsuyu ziyaret ile ilgili olarak, “Kent Konseyi yetkililerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten oldukça müteşekkiriz. Kent Konseyi ile birlikte birçok ortak çalışma içerisinde olduk. Önümüzdeki süreçte de başarılı çalışmalar yapacağımızı umuyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri