KTB Elbistan Temsilciliği’nden Gıda Yardımı

78 adet ramazan paketi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

 

Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Elbistan Temsilciliği tarafından hazırlanan 78 adet Ramazan paketi, Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

  Ramazan ayı nedeniyle yapılan gıda yardımları artarak sürüyor. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Elbistan Temsilciliği de ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan paketi hazırlatarak, ihtiyacı olan ailelere ulaştırılmasını sağladı.

  İçerisinde bir aileye yetecek gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan paketlerini, gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması amacıyla Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim ettiklerini anlatan, KTB Elbistan Temsilcisi İşadamı Salih Küsmüş, şunları söyledi:

  “Kahramanmaraş Ticaret Borsası Elbistan Temsilciliği olarak, içerisinde çeşitli gıda malzemelerinin yer aldığı 78 adet gıda paketi hazırladık. Bu paketlerin gerçekten yardıma muhtaç ailelere ulaşmasını sağlamak amacıyla da gıda paketlerini Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtmanın daha uygun olacağını düşündük. Sayın Kaymakamımız Metin Maytalman’ın bilgisi dahilinde gıda paketleri Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. O nedenle Sayın Kaymakamımıza ve vakıf çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Elbistan halkına hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

  Ticaret Borsası’nda bulunan paketleri teslim alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları, vakıfta kaydı bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini ulaştırdılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri