Şehit Yakını ve Gazilere Ücretsiz Traş

Manisa’nın Yunusemre İlçesi, Yenimahalle 4725 Sokak No:12/A’da 16 yıldır esnaflık yapan, “Klas Erkek Kuaförü” isimli işletme sahibi Adem Balcı, Şehit Ailesi, Gazi ve Gazi Ailelerinden hiçbir ücret almadan hizmet veriyor.

Manisa’nın Yunusemre İlçesi, Yenimahalle 4725 Sokak No:12/A’da 16 yıldır esnaflık yapan, “Klas Erkek Kuaförü” isimli işletme sahibi Adem Balcı, Şehit Ailesi, Gazi ve Gazi Ailelerinden hiçbir ücret almadan hizmet veriyor.

Son aylarda özellikle güneydoğuda yaşanan hain terör olaylarının, ard arda gelen Şehit Haberlerinin kendisini derinden üzdüğünü ifade ederek, Şanlı Türk Ordusunun ve Emniyet Teşkilatının yanında olduğunu göstermek istediğini belirten, İşletme sahibi Balcı, bende Tunceli 4. Komando Tugayında Vatani görevimi yaptım. Bende Şehit olabilirdim nasip olmadı. İnşallah Şehit kardeşlerimiz, ağabeylerimiz,  bize haklarını helal eder. Gazi ağabeylerimiz ve kardeşlerimizde helal etsin. Memleketimiz için Şehit olan hiç düşünmeden seve seve canını feda eden aziz Şehitlerimizin ve Vefalı Gazi Ailelerimizin bir nebze yanında olabilmek için biz elimizden geleni yapmak için mücadele etmeliyiz. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Aileleri bizimde ailelerimizdir. Ailelerimiz yalnız değildir. Bu davranış bir şov olarak algılanmasın. Biz üstümüze düşen bir görev olarak kabul ettik. ALLAH herkesten razı olsun. Bu vesileyle Aziz Şehitlerimizi Rahmet, Kahraman Gazilerimizi Saygıyla anıyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene. Saygılarımla.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Duyarlı Kuaför esnafıyla ilgili olarak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş yaptığı açıklamasında; “Kıymetli esnafımız Adem Balcı beyin duyarlılığı Şehit Aileleri ve biz Gazileri ziyadesiyle son derece memnun etmiştir. Kendisine ve kıymetli çalışanlarına, Şahsım, Şehit yakınlarımız, Gazilerimiz ve Derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Vatan savunmasında hayatını kaybeden Şehitlerimizin yakınlarına ya da Gazilerimizin kendilerine sunulan her türlü desteğin büyük önemi bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın bu bilinçte hareket etmesi ülkelerine sahip çıkmalarının uzantısında ülkemizin sonsuza kadar yaşayacağının bir göstergesi olduğu asla unutulmamalıdır.”Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri