TÜFAD ‘dan İftar Yemeği

İftar yemeğinde birbirleri ile tanışma ve kaynaşma ortamı bulan antrenörler gündemdeki konular ve yeni sezonla ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Kahramanmaraşlı antrenörler Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Sezallar Restoran’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Sarıtürk, Tes-iş Şube Başkanı Lütfi Ergin’in yanı sıra Kahramanmaraş’ta görev yapan çok sayıda antrenör katıldı.

İftar yemeğinde birbirleri ile tanışma ve kaynaşma ortamı bulan antrenörler gündemdeki konular ve yeni sezonla ilgili görüş alış verişinde bulundular.

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan TÜFAD  Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, üye sayılarının her geçen gün arttığını belirterek, kurulduğumuzda çok az sayıda üyemiz vardı fakat şimdi bu üye sayımız123’e yükseldi. Yani Kahramanmaraş’ta 123 tane sertifikalı antrenörümüz var demektir. Bu sayıyı her geçen yıl artırıp Kahramanmaraş sporuna önemli hizmetler vermesini sağlayacağız”

Çanak, Şu anda 3. Lig’de bir ve Bal Liginde de 2 takımız olmak üzere 3 takım profesyonel anlamda mücadele veriyorlar TÜFAD olarak bizim amacımız Süper Lig, Banka Asya 1. Lig ve 2. Lig’de de takımlarımızın mücadele etmesi, Bu liglerde mücadele eden takımlarımızın başında da Kahramanmaraş’lı antrenörlerin görev almasıdır” dedi.

İftar yemeğinden sonra düzenlenen törenle Temmuz ayı içerisinde düzenlenen  “Yaşar Kuybu C Lisans Antrenörlük Kursunu başarıyla bitiren antrenörlere sertifikaları verildi.

Yemeğe katılan antrenörler daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri