Burak Gül ve yönetimi başarılı olabilir mi?

Burak Gül ve yönetimi başarılı olabilir mi?

Sanıyorum 8 Ağustos 2024 günü Ak Parti İl Başkanlığına ataması yapılan Kahramanmaraş Baro Başkanı Avukat Burak Gül kendi kadrosu ile çalışmak isteyerek güzel bir liste ortaya koydu.

Başkan Burak Gül, gerek avukatlığı süresince gerekse de Baro Başkanlığı sürecinde en ufak bir şaibesi olmamış kendi çapında da başarılı olmuş bir isim olarak radarımıza girdi.

Birkaç gün önce açıklanan İl Yönetim Kurulu listesine baktığımda Kahramanmaraş’ta neredeyse toplumun tamamına yakınını temsil kabiliyetinde bir liste ortaya çıktı. Doğrusunu isterseniz bu kadar yenileşmiş ve vizyonu ufku geniş toplumsal mutabakat sağlanması mümkün olan bir liste düşünmüyordum.

Zira 31 Mart seçimlerinde gösterilen adaylar ve Meclis üyeleri ile ilgili Milletvekilleri başta olmak üzere “şu şunun adamı, bu bunun adamı” şeklinde tepkiler duymuştuk.

Kamuoyunda “şu şunla hareket eder, şu isim şu milletvekiline yakın” şeklinde yakıştırma içinde olacağımız isimleri neredeyse hiç görmedim.

Genç dinamik ve her biri yaptıkları iş ve meslek itibariyle bir başarı hikayesi yazmış yada yazmak üzere doğru yolda ilerleyen isimlerin olmasından mutlu oldu.

Eray Ersoy, Fatih Sarıkaya, Cengiz Onaran, Mustafa Evliya, Sadi Kır, Ali Köfte gibi partinin düne ile geleceği arasında köprü görevi üstlenecek isimlerin olması beni gelecek noktasında güzel işlerin yapılacağı hakkında iyimser bir tahmin yürütmeme sebep oldu. Gönül isterdi ki bu listede Halit Orhan ismi de yer almalıydı.

Bu gün yarın Ak Parti İl Başkanı 11 kişilik yürütme kurulunu açıklayacak.

Neredeyse listenin yarısı kendi kanaatime göre Yürütmede görev alacak nitelikte ve vasıfta insanlardan oluşuyor. Bu listeden iki yada üç yürütme kurulu çıkar mı diye soracak olursanız “evet” derdim.

Daha önce partinin çeşitli kademelerinde görev alan arkadaşlar ve yeni görev alan arkadaşlardan oluşacak bir yönetim başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Yeni yönetim listesi ve yürütmenin belli olmasıyla Başkan Burak Gül’ü bekleyen bir çok sorun vardır.

Bunları çözmek için yoğun bir çaba içine girileceğini umuyor yeni yönetime başarılar diliyorum

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri