AK Parti İlçe Başkanı Şen, ilk ziyaretini Türkoğlu Dostluk Platformu'na yaptı!

AK Parti Kahramanmaraş Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, göreve geldikten sonraki ilk ziyaretini Türkoğlu Dostluk Platformu'na gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında, sivil toplum kuruluşlarının (STK) halka hizmet sürecine yapıcı eleştirilerle katkı sağlaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Platformun dönem sözcüsü Orhan Çomruk, yaptığı açıklamada, STK’ların halkın menfaatini gözetirken tarafsız kalmaları gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Sivil toplum kuruluşları, sürecin tarafı gibi hareket edemezler. Halkın çıkarlarını savunacak, tarafsız bir anlayış benimsemeleri gerekiyor. Herhangi bir siyasi oluşuma angaje olmuş bir STK düşünülemez. İlçe Başkanımızın aynı zamanda Platform üyesi olması hasebiyle kendisini tebrik ediyor, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Ziyaretin ardından memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen ise STK'larla yapılacak fikir alışverişlerinin kendileri için önemli bir kazanım olacağını ifade etti.

Şen, Türkoğlu Dostluk Platformu’nun, kuruluşundan bu yana Türkoğlu halkının iradesini savunan bir tutum izlediğini vurgulayarak, platform üyelerine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri