Başkan Akpınar “Sorunlara Yerinde Çözümler Üretiyoruz”

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, her hafta farklı mahallede gerçekleştirilen mahalle toplantıları kapsamında bu hafta Gazipaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Akpınar, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin dile getirdiği altyapı, çevre düzenlemesi, sosyal hizmetler ve güvenlik gibi çeşitli konular ele alındı. Başkan Akpınar, bu tür mahalle toplantılarının, sorunların yerinde tespiti ve çözüm odaklı çalışmalara imkan sunduğunu belirterek şunları ifade etti:

"Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek, vatandaşlarımızla birlikte çözümler üretiyoruz. İstişareye büyük önem veriyoruz, çünkü mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi sizler biliyorsunuz. Biz de bu doğrultuda, daha yaşanabilir bir Dulkadiroğlu inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz."

Gazipaşa Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, sorunların çözümüne dair somut adımlar atılacağı belirtildi. Başkan Akpınar, "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet sunmaya devam edeceğiz." dedi.
Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşlarla istişareye dayalı yönetim anlayışı ile mahallelerin sorunlarına yerinde çözümler üretmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri