Başkan Görgel: “Küçük sanayi sitesi esnafımız için gayretimizi sürdürüyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Mükerrem Ünlüer ile Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan Müjdat Bayazıt ve yönetimiyle bir araya geldi.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için hep birlikte yoğun gayretimizi sürdürüyoruz. Daima esnafımızın yanındayız. Onların sorunu, bizim sorunumuz” dedi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın da yer aldığı ziyarette; Küçük Sanayi Sitesi’nin ihtiyaçları, esnafların sorun ve talepleri ile planlanan yatırımlara dair istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, “Sayın Valimiz, İl Jandarma Komutanımız ve Emniyet Müdürümüz ile Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek kıymetli yönetimiyle bir araya geldik.

Esnaflarımızın sorunları ve bu noktada çözüm yollarıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için hep birlikte yoğun gayretimizi sürdürüyoruz. Daima esnafımızın yanındayız. Onların sorunu, bizim sorunumuz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri