Kahramanmaraş’ta, Saadet Partisi’nden istifa eden Kozalak Yeniden Refah’ta İl Başkan Yardımcısı oldu!

Saadet Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığından istifa eden Murat Kozalak, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Kozalak, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Kozalak, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi'nden istifa ettiğini kamuoyuna duyurduğunu ve bundan sonraki süreçte sivil toplum kuruluşlarında aktif hizmet etmeyi planladığını belirtti. Milli Görüş davasına gönül verdiğini ve burada hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Kozalak, "İnandığım değerler ve ideolojiyi en iyi şekilde temsil eden Yeniden Refah Partisi'nde siyaset yapmaya karar verdik" dedi.

Kozalak, Yeniden Refah Partisi'ne katılım sürecinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, İl Başkanı Muhammet Aydogar ve parti teşkilatına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, "Almış olduğumuz bu kararın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yeni görevinde, milli görüş ruhuna yakışır projeler ve çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Kozalak, Kahramanmaraş halkı ile birlikte el ele vererek ülke ve insanlık için önemli adımlar atacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri