Kahramanmaraş’ta Sosyal Yardım başvuruları e-devlet’e taşındı

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet vermek için sosyal yardım taleplerini e-devlet üzerinden de çevrimiçi almaya başladı.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği faaliyet ve projelerle Türkiye’ye örnek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet vermek için anlamlı bir çalışma daha başlattı.

Hayata geçirilen yeni çalışmayla vatandaşlar sosyal yardım başvurularını e-devlet üzerinden yapabilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye gitmeden e-devlet üzerinden çevrimiçi yapabileceği başvurunun ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda Büyükşehir Belediyesi tarafından en kısa sürede vatandaşların talebine dönüş yapılacak.

E-DEVLET UYGULAMASINDAN BAŞVURU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin e-Devlet üzerinden uygulamaya koyduğu 9. hizmet olan ‘Sosyal Yardım Ön Başvurusu ve Başvuru Sorgulama’vatandaşların kullanımına açıldı. Uygulama üzerinden hizmetler kısmında belediye seçimi yapıldıktan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardım modülü seçilebiliyor. Açılan sayfada yeni başvuru kısmı işaretlenerek vatandaşlar kolay bir şekilde ön başvurularını yapabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri