Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyet Spor Şöleni’nde final heyecanı yaşandı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni’nde voleybol branşının finali gerçekleştirildi.

15 kız, 6 erkek takımın katıldığı voleybol turnuvalarında erkeklerde Kahramanmaraş Fen Lisesi, kızlarda ise Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Gençlerin sporla buluşmasını teşvik etmek için modern spor tesisleri inşa eden Onikişubat Belediyesi, çeşitli spor branşlarında düzenlediği organizasyonlarla da tesislerden tam kapasite faydalanıyor.

Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni, voleybol branşında sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. 15 kız ve 6 erkek takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, gençlerin yeteneklerini sergileyebilmesini sağladı.

Seyirciler, turnuva boyunca birçok heyecan dolu karşılaşmaya tanıklık ederken, taraftarların coşkuyla desteklediği takımlar, sahada kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Onikişubat Belediyesi Hürriyet Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakalarıyla spor şöleninin voleybol bölümü tamamlandı. Kızlar finalinde şampiyonluğa Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi ulaştı. Erkeklerde ise rakibi mağlup eden Kahramanmaraş Fen Lisesiturnuvayı birinci olarak tamamladı.

Şampiyonlar ödüllerini ise 28 Ekim’de EXPO Arena’da düzenlenecek özel bir konser ile alacak. Bu etkinlik, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu artırırken, katılımcılar arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek.

Voleybol maçlarının ardından salon futbolu branşının müsabakalarına geçilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri