Yeni parti hazırlığındaki Yavuz Ağıralioğlu'ndan Kahramanmaraşlı isime kritik görev!

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın aday tercihini eleştirerek İYİ Parti'den istifa eden ve bir süredir yeni parti kurma çalışmalarıyla gündemde olan Yavuz Ağıralioğlu, parti kuruluş sürecinde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Ağıralioğlu, teşkilatlanma çalışmalarına hız verirken, Kahramanmaraş’ı ön planda tutarak bölge koordinatörlüğüne Fatin Rüştü Kayıran’ı atadı.

Muhsin Yazıcıoğlu döneminde Büyük Birlik Partisi'nde önemli görevler üstlenen ve Kahramanmaraş Alperen Ocakları Bölge Başkanlığı yapan Kayıran, Ağıralioğlu'nun yeni partisinde Kahramanmaraş ve Adıyaman illerinden sorumlu olacak.

Kahramanmaraş, hem yeni partinin teşkilatlanma sürecinde hem de bölgesel siyasi hareketlilikte önemli bir rol oynarken, Kayıran’ın bu görevi üstlenmesiyle şehir, siyasi arenada daha da ön plana çıkıyor. Yavuz Ağıralioğlu’nun, İYİ Parti’deki sözcülük ve genel başkan yardımcılığı görevlerinin ardından Kahramanmaraş gibi stratejik bir bölgede eski yol arkadaşlarıyla birlikte yeni bir sayfa açması, dikkatle izleniyor.

Ağıralioğlu, İYİ Parti'de sözcülük, grup başkanvekilliği ve genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuş, 2023 yılında, İYİ Parti'nin de yer aldığı Millet İttifakı'nın CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Cumhurbaşkanı adayı" göstermesine tepki olarak partisinden istifa etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri