AB Modülü Kapsamında Kursa Katılanlar Belge Aldı

HEM Müdürlüğü işbirliğiyle Avrupa Birliği Modülü kapsamında Kursa katılan 59 kişiye belgesini aldı.

Kahramanmaraş Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Suzan ve Abdulhakim Bilgili HEM Müdürlüğü işbirliğiyle Avrupa Birliği Modülü kapsamında Kursa katılan 59 kişiye belgesini aldı.

 Ülkemiz Avrupa Birliği katılım öncesi süreci yaşamaktadır. Bu süreçte İlimizde Valiliğimiz bünyesindeki Avrupa Birliği Proje Koordinasyon Bürosu tarafından bir dizi faaliyetler yürütülmektedir. İlimizin proje hazırlama kapasitesini geliştirmek, karşılaşılan problemlerin en asgariye indirilmesi ve projelerden maksimum verimin elde edilebilmesi için; Kahramanmaraş Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Suzan ve Abdulhakim Bilgili HEM Müdürlüğü işbirliğiyle 25.05.2011–19.07.2011 tarihleri arasında Avrupa Birliği Modülü kapsamında 59 kişiye Proje hazırlama eğitimi verildi. Eğitimlerde Uluslararası fon kaynakları, 2007–2013 IPA süreci, IPA bileşenleri, topluluk programları ile Proje Döngü Yönetimi (PCM) konularına yer verildi.

Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarından eğitime katılıp başarılı olan 29 kursiyere törenle belgeleri verildi. Törene HEM Müdürü Hamza BÜYÜKSAKALLI Müdür Yardımcıları Mansur PEHLİHAN, Mehmet KÜÇÜK, Ünal ELKİT, M.Nihat İNCE, KSÜ Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Şaban YILMAZ ile Avrupa Birliği Proje Koordinasyon Bürosu Koordinatörlerinden Abdulgaffar POLAT, Resul UŞAK, Engin PAMİR ile kursiyerler katıldı. Yapılan konuşmalarda kursiyerlerden bundan sonra İlimize başarılı projeler kazandırılmaları beklendiği temennisiyle tören sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri