'Bana Bir Saatini Ayırır Mısın' Projesi

Elbistan İlçe MEM tarafından ''bana bir saatini ayırır mısın'' projesi kapsamında öğretmen ve öğrenci velilerine seminer verildi.

     Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, aile içi iletişimi daha güçlendirmek adına yapmış olduğu ''bana bir saatini ayırır mısın'' projesi kapsamında öğretmen ve öğrenci velilerine seminer verildi.

      Ticaret Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminer, Elbistan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik'in konuşmasıyla başladı.

      Çelik, anne-babaların çocuklarına günde en az bir saat zaman ayırmalarını sağlayarak, aile içindeki iletişimi en üst seviyeye çıkartmayı hedeflediklerini ifade ederek, ''Bu projesi ile öğrencilerin kendini daha iyi tanıması, yeteneklerini keşfetmesi, bu yeteneklerini hayatında doğru ve faydalı bir şekilde kullanmaları, aileler çocuklarını, çocukların da anne ve babalarını daha yakından tanımalarını amaçlıyoruz'' dedi.

      Proje öğretmenleri Gülhan Nacioğlu, Kübra Bulut Aslanyürek ve İbrahim Uzman, sinevizyon eşliğinde katılımcılara bilgi verdiler.

AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri