Canbolat, Erbil’in Konuğu

Ekranların bir numaralı showman’i Mehmet Ali Erbil bu akşamki konuğu ünlü model Okan Canbolat.

Hafta içi her gün TNT ekranlarında Açıl Susam Açıl içinde hem doyasıya macera hem de çılgınca eğlence olan ve sunumunu Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil’in yaptığı programa bu akşam 20:15 de ünlü model Okan Canbolat konuk olacak.

Açıl Susam Açıl içinde hem doyasıya macera hem de çılgınca eğlence olan şimdiye dek benzeri görülmemiş bir program. Hedef: doğru kapıyı açtırıp doğru kadını /erkeği bulmak! Böyle bir şey ne zaman kolay oldu ki? İşin içinde bir melek ama üç şeytan var. Cevaplaması birbirinden zor sorular, oyunlar ve korkunç cezalar. Ve bir de Mehmet Ali! Açıl Susam Açıl’da hareket bir an bile kesilmeyecek. Bir karnaval havasında geçecek olan programın heyecanlı akışına birbirinden renkli konukların yanı sıra model Okan Canbolat, müzik ve muhteşem dansçı kızlar eşlik edecek. Ekranların en eğlenceli programı olacak olan Açıl Susam Açıl hafta içi her gün 18:30-20:30 arasında TNT ekranlarında.

Adanalı olan Model; Okan Canbolat, bu akşam Mehmet Ali Erbil’in sunduğu açıl susam Açıl Programına konuk olarak katılacağım, bundan önce ise birçok programa konuk oldum, hepsi iyi geçti, açıl susam açıl’ında iyi geçeceğini umuyorum dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri