Eksenlilerin İftar Yemeği

Kahramanmaraş Eksen Dershanesi, başarılarıyla kendinden söz ettiren bir dershane, özellikle bu yıl ciddi dereceler elde ettiler.

Kahramanmaraş Eksen Dershanesi, başarılarıyla kendinden söz ettiren bir dershane, özellikle bu yıl ciddi dereceler elde ettiler.  Dershane Müdürü Muharrem Erantepli, personeli ile birlikte yapılan iftar yemeğinde bu başarılarının arkasında ekip çalışması olduğuna dikkat çekti.

12 Şubat Konak Lokantasında verilen iftar yemeğine öğretmenler, yöneticiler ve diğer çalışanlar aileleri ile birlikte katıldı. İftar öncesi ve sonrası Eksen çalışanları, yeni yılı konuştular. Eğitim yılı hedefleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Erantepli, iftara katılan tüm personele teşekkür ettikten sonra şunları konuştu. Gerek SBS’de ve gerekse LYS’ye elde ettiğimiz şampiyonluklar ve derecelerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sadece personelimize değil, eşlerine de çünkü, huzurlu bir aileden gelen personel ancak verimli olabilir. Biliyorsunuz önce SBS’de 500 tam puan alan öğrencimizle sevindik, ardına Dil-1’de il birincisi, Dil-2’de il birincisi ve Dil-3’de il dördüncüsü çıkarttık. Geçmişte de böyle başarılarımız oldu, gelecekte daha büyük hedefler ortaya koyduk. Birlikte bununu planlamasını yaptık. Bu gün burada bir Ramazan akşamında birlikteyiz, bu birlikteliğimiz inşallah uzun yıllar devam eder” dedi.

Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri