‘Yaptığın işin en iyisini yapacaksın’

Eksen Dershanesi Müdürü Erantepli, başarılarını ve dershanesinin geldiği noktayı değerlendirdi.

Eksen Dershanesi Müdürü Erantepli, başarılarını ve dershanesinin geldiği noktayı değerlendirdi. Erantepli; “Eksen dürüst ve ilkeli bir yapıya sahiptir. Sistemimiz rekabeti kendisiyle, kendi içinde sürdürerek başarıyı ve başarının sürekliliğini garanti altına alan bir kurumdur” dedi.

Dershanecilik ilimizde yeni yeni kurumsallaşıyor, bazı dershaneler kendi binalarına kavuştu, kadrolarını oluşturdu, bunun da semeresini almaya başladılar. Çünkü dershane sektörü temsilcileri bu yılki talepten çok memnunlar. Bu dershanelerden birisi de Eksen Dershanesi, Dershane Müdürü Muharrem Erantepli’ye “ Neden Eksen Dershanesi?” sorusunu yönettik. Erantepli, uzman bir kadro oluşturduklarını, yayınlarının çağdı ve bilimsel eğitim sistemiyle  örtüştüğünü, bunun sonucu olarak da hem ferdi, hem de kitlesel başarılara imza attıklarını belirterek şunları söyledi; “ Dershanemiz on yıldır güven ve deneyimiyle ortaya koyduğu kitlesel başarılarını kurulduğu yıldan bu yana SBS, YGS ve LYS ‘nin yanında KPSS alanında da sürdürmektedir. Yüzlerce KPSS kursiyerinin kamu kurumlarına yerleşmelerine büyük destek sağlayan Eksen Dershaneleri bu alanda Türkiye’de dereceye girmiş kursiyerler hazırlamıştır. KPSS eğitimine sadece tüm adayların dâhil olduğu çift yıllarda değil öğretmen adaylarının ve alan sınavının olduğu tek yıllardada eğitime devam edip bu alandaki tecrübesini kesintiye uğratmadan devam ettiren bir kurumdur. Bu da on yılı aşkın birikim ve deneyimiyle çıkacağımızı ve adaylara bu yolculukta iyi bir rehber olacağımızı göstermektedir” dedi. 

KALİTELİ YAYINLARIMIZ VAR

Eksen’in KPSS kurslarındaki başarılarının uzman kadro yanında, kaliteli yayınlarının da etkili olduğunu belirten  Erantepli, Türkiye’nin bu alandaki en geniş yayın ağana ve yayın kalitesine sahip olan Yargı Yayınevinin kitaplarını, denemelerini ve yaprak testlerini kullanıyoruz. Denemeler çok verimli geçiyor. Bunların dışında ihtiyacı bağlı olarak öğretmenlerimiz tarafından ek dersler veriliyor. Süleyman Üstündağ KPSS  P3’de geçen yıl il birincisi oldu. Salih Çelik 2011’de Türkiye 81. Si oldu. Bizim anlayışımızda öğrenci merkezdedir. Dürüst ve ilkeli bir yapıya sahip sistemimiz rekabeti kendisiyle, kendi içinde sürdürerek başarıyı ve başarının sürekliliğini garanti altına alan bir kurumdur. Gelecekte de başarılarını sahip olduğu kurumsal disiplin, azimli, özverili kadrosuyla daha yükseklere taşıyacaktır” dedi.

MEMURUN YAŞ SINIRI

Erantepli’ye memur yerleştirmelerinde üst yaş sınırının kalkışı ile ilgili de soru yönettik. Erantepli, memur adaylarının bu sınavlara girebilmek için yaş sınırı gerekmediğini belirterek, artık 61 yaşındaki bir vatandaş dahi bu sınavlara girebilmektedir. Su sınav sonrasında kamu kurum ve kuruluşlarının atama yapmak isteyecekleri boş kadrolara ÖSYM tarafından yayınlanacak. Bu yayımlanan kadrolarda öğrenim, askerlik ve yaş gibi çeşitli şartlar aranacaktır. İşte yaş şartı da bu sırada ortaya çıkacaktır. Kamu kurumlarının açıkladığı kadrolarda yer alan üst yaş sınırları sınav tarihi itibarıyla aranmaktadır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri