'Kapılarımız Sonuna Kadar Açık Olacak'

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı işadamı Cengiz Atalar, ziyaret trafiğini artırarak, Tekir, Andırın, Türkoğlu, Kılılı Belediye Başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

Büyükşehirlerin metro projelerini, dışarıdan yabancı şirket desteği almadan tek başına yapabilen Türkiye’de tek şirket olma unvanını taşıyan Metroray’ın Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Atalar’ın, gezi trafiğindeki ilk durağı Tekir Belediye Başkanı Recep Terlik oldu. Başkan Terlik’i makamında ziyaret eden Atalar, “Kahramanmaraşlı bir işadamı olarak bölgemizin birçok meselesini biliyoruz. Şimdide partimize gönül vermiş, partimizin değerli mensuplarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak istedik. Allah kısmet edip seçildiğimiz takdirde kapılarımız sonuna kadar bütün halkımıza açık olacak.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekir Belediye Başkanı Recep Terlik ise, Aday Adayı Atalar’a başarı dileklerinde bulundu.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Cengiz Atalar’ın ikinci durağı ise Ak Parti Andırın İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Şaban Avcı ve İlçe Yönetimi ile sıcak ve samimi bir atmosferde karşılanan Atalar yoğun ilgi gördü.

Daha sonra Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci ile makamında görüşen Atalar, Bezirci’nin ‘Nurdağı ile Kahramanmaraş arası büyük bir nüfus var. Bu araya bir metro rantabl olabilir. Bu sizce gerçekleşebilir mi?’ sorusuna şöyle cevap verdi; “Biz Kahramanmaraş’ın metro projesi ile ilgili yaklaşık 3 ay çok ciddi çalışmalar yaptık. Uzman ekibimiz gelerek burayı inceledi. Şekerdere istikametinde sadece bir noktada biraz yükseklik var, bunu da alta girerek çözebiliriz. Bugün baktığınız zaman projesi, yapımı ve işletmesiyle bu işi tek başına yapabilen Türkiye’de tek firmayız. Bizim rakiplerimiz İtalyan, Alman veya İngiliz firmalarıdır. Kahramanmaraş için metro projesi mükemmel bir gelişme olur. Bugün diğer büyükşehirlerin metro çalışmalarına baktığınız zaman bu işler çok büyük maliyetlere yapılmaktadır. Fakat Kahramanmaraş Belediyesi bu işi diğer belediyelerin yaptığı maliyetin 3’te 1’ine mal edebilir. Nurdağı-Kahramanmaraş arasında ise rantabl olup olmayacağının bilinmesi için bir ön çalışmanın yapılması gerekir.” Dedi.

Kılılı Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ve Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan ile görüşen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Cengiz Atalar, yapacağı projeler, teşkilat ve halkla kuracağı diyaloglarla ilgili bilgiler verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri