Milletvekilliği Hizmet Ve Sadakat Makamıdır

Siyasi partilerden milletvekili olmayı düşünenler, birer birer hem görevlerinden istifa ediyorlar, hem de basın açıklamaları ile aday adaylıklarını duyurmaya çalışıyorlar.

Basın açıklaması ile bu kervana katılan isimlerden biri de Sema Kalender oldu. Sema Kalender, Ferah Pastanesinde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin ilk kurulduğu günden bu yana, halkın büyük teveccühünü kazandığını, sadece Türk halkının değil, ezilen, sömürülen, haksızlığa uğrayan tüm dünya halkının takdirlerini kazanmış bir parti olduğunu belirterek, “AK Parti hükümeti ile ülkemiz insanı eğitim, sağlık, ulaşım, yargı ve daha birçok alanlarda gelişmeye şahit olmuştur. 2011 seçimlerinden sonra da Türkiye’yi yapacağı atılımlar ile daha önemli konuma getirecektir. 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçim, ülkemizin demokrasi tarihinde çok önemli bir rol oynayacak, en önemlisi toplumca, hasretle beklediğimiz sivil ve tam demokratik anayasa bu seçimlerde belirlenecektir. Yeni dönemde AK Partinin yapacağı çalışmaların içinde bulunmak, ülkemin ve kahramana şehrimizin ihtiyaç duyduğu değişim ve yeniliklere öncü olmak, teşkilatımızdan ve halkımızdan güç alarak, etkili projeler hayata geçirmek, ilimizin en önemli sorunları üzerinde her zaman sivil toplum kuruluşlarının, halkın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, istişare ederek, ortak hedefler belirleyerek, ülkemizi ve şehrimizi daha da ileriye götürecek projemler üretmek amacım olacaktır.” dedi.

İSTİŞARE ETTİĞİM KİMSELER VAR

Basının büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan  Kalender, milletvekilliğini biri hizmet ve sadakat makamı olarak, bu görevin yüklemiş olduğu sorumlulukların bilincinde olarak, Kahramanmaraş’ın her şahsına hiçbir ayırım yapmaksızın hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu kaydetti; “Seçim sürecinin ve sonucunun ülkem, Kahramanmaraş ve tüm aday adayları için hayırlı olmasını dilerim. Bu bir nöbet değişimi, bayrak yarışı. Kimlerle istişare ettiğimi sordunuz, tabi ki istişare ettiğim büyüklerim var. Ama kendi ayaklarım üzerinde durmayı yeğlerim” diye konuştu.

Kalender, açıklamaları ardından basın mensuplarının çeşitli sorularını cevaplandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri