Uğurlu Da Aday Adaylığını Açıkladı

"Kıymetli hemşerilerim, bu hayırlı yolda hayırlı hizmetlere vesile olmak için önce dualarınızı, sonra desteklerinizi bekliyorum."

Fatih Uğurlu’da aday adaylığını açıkladı, Uğurlu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “ Kahramanmaraş’ımıza ve Türkiye’mize yararlı olmak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizleri temsil etmek ve uzun yıllar Başkent Ankara’da bürokrat olarak görev yapmamızın sonucu edindiğimiz birikim ve tecrübelerimizi memleket ve ülkemizin hizmetine sunmak amacıyla milletvekili aday adayı olarak aranızdayım.

Kıymetli Hemşerilerim, bu hayırlı yolda hayırlı hizmetlere vesile olmak için önce dualarınızı, sonra desteklerinizi bekliyorum.

Hükümetimizin yaptığı başarılı işleri yaşıyor ve görüyorsunuz. Sağlık, Ulaşım, Sosyal Güvenlik, Eğitim, Dış Politika ile diğer hizmetleri biliyorsunuz. Hükümetimizin gerçekleştirmiş olduğu başarılı bu çalışmalardan Kahramanmaraş’ımızın en üst düzeyde yararlanması konusunda emek veren herkese teşekkür ediyor; bundan sonra yapılacak tüm çalışmalarda birebir emek vermek amacıyla sizlerin de desteği ile bu yolda yürüyeceğime söz veriyorum.

Siz Değerli Hemşerilerimin ihtiyaç duyduğu hizmetler ve sorunlar hakkında gerek ülke çapında ve gerekse yerel düzeyde çözüm getirebilme gayreti içerisinde olacağım. Bütün bu hizmetlerin yanı sıra merkezi hükümet bütçesinden Kahramanmaraş’ımıza ayrılan payın daha da yükseltilmesi ana hedefimiz olacaktır.

Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diler, tüm Kahramanmaraşlı Hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.

Öz geçmişi ve bulunduğu görevler; 1952 Kahramanmaraşlı doğumlu olan Fatih Uğurlu, -Başbakanlık  -Kültür Ve Turizm Bakanlığı, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı

Başbakanlık Sosyal Hizmetler Ve Çocuk, Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi. Başkan Müşaviri,  

Destek Hizmetleri Daire Başkanı ve son olarak ta Personel ve Muhasebe Dairesi Başkanlığı yapıyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri