Ve Bütün Görevlerinden İstifa Etti

Milletvekilliği aday adaylığına kamuoyunun da destek verdiği Dr. Gökhan Gökşen 8 Mart tarihinde Milletvekilliği aday adaylığı için bütün görevlerinden istifa etti.

Kamuoyunda Ak Partiden Milletvekili aday adayları içerisinde adı geçen ve bu konuda kamuoyunun da destek verdiği Dr. Gökhan Gökşen 8 Mart tarihinde Milletvekilliği aday adaylığı için bütün görevlerinden istifa etti.

Daha önce Kahramanmaraş Hak Sen İl Başkanlığından istifa ettiği kamuoyuna duyurulan Dr, Gökşen bu kez de Hak Sen Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Temsilciliğinden, Sağlık Hak Sen Elbistan Şube Yönetiminden, Kahramanmaraş Tabip Odası Genel Sekreterliğinden ve Yenişehir Devlet Hastanesinde ki görevinden istifa etti. Dr. Gökşen’in bir basın açıklaması ile Ak Parti Milletvekilliği aday adayı olduğunu duyurması beklenirken basın açıklaması yaptığı sırada Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin eski oyuncularından ‘Ştandart Kazım’ olarak bilinen Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Kazım Çarman’ın da Gökhan Gökşen’e destek vermek amacı ile şehrimize geleceği bildirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her gittiği yerde Türkiye Cumhuriyetinin 100 cü yılı olan  2023’ün kadrolarını kuracaklarını açıklaması ise bu güne kadar yaptığı çalışmalar ile Kahramanmaraş’ta kendini ispat eden Gökşen’in aday olma şansının yüksek olduğu şeklinde kamuoyunda konuşuluyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri