Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları'ndan DOST-DER'e ziyaret

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı 'Serdar Sarıçiçek' yardımcısı ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ''Dostluk Grubu Derneği(DOST-DER)''ni ziyaret etti.

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı 'Serdar Sarıçiçek' yardımcısı ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ''Dostluk Grubu Derneği(DOST-DER)''ni ziyaret etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı 'Serdar Sarıçiçek' Dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte tek tek tanıştıktan sonra bir süre sohbet etti ve 16 Nisan da sizlerden de destek bekliyoruz dedi. Cumhurbaşkanlığı sistemi, 18 madde ile ilgili bilgiler paylaştı.

Dernek Denetleme Kurulu Üyesi Nuri Altıparmak: ''Maraş'ta gerçekten hanım kardeşlerimizin siyasetin bu kadar canlı, iştahlı ve içinde bulunduğu hepimizi sevindiriyor. Ben 5 tane ihtilal gördüm geçirdim. Siyasetin gençlerimizin de bayanlarımızın da içinde bulunması ve samimiyetle çalışmaları hakikaten gurur verici bir şey. Bundan 25 sene evvel kız çocuğu okutulur mu derlerdi. Kız çocuğu okumaz derlerdi. Şu anda çok büyük gelişmeler var ülkemizde. Bizim bir de saygıdeğer ve çok büyük hürmet verdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan isimli bir edemiz var. Bu edemize de sahip olalım ve destek verelim'' dedi.

Daha sonra Dostluk Grubu Derneği Başkanı Abdurrahman Akbaba, İlçe Kadın Kolları'na derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Ziyaretlerinden ötürü İlçe Kadın Kolları Başkanı 'Serdar Sarıçiçek'e teşekkür eden Dernek Başkanı Abdurrahman Akbaba sözlerine şöyle devam etti: ''Bizler ilk olarak sosyal paylaşım sitesinde Dostluk Grubu olarak faaliyetlerimize başladık.3 yıl boyunca bu şekilde sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile bir takım sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik.Bu 3 yıl sonunda hem kamuoyundan hem de grup arkadaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda dernekleşmeye karar verdik.

Bizler Dostluk Grubu Derneği olarak sosyal medyadan bizlere ulaşan kişi kurum ve okulların, özellikle önceliği olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için ağırlıklı olarak kırsal kesimlere yardımlar ulaştırmaya gayret ediyoruz.Ulaşım hizmetini Büyükşehir Belediyesi vesilesiyle gideriyoruz. Kırsal mahallelerimiz den bizlere ulaşan okul öğretmenlerimiz, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını belirtiyorlar. Bizler de Dostluk Grubu olarak belirtilen tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz.

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen tüm etkinliklere dernek üyelerimizle birlikte katılmaya çalışıyoruz. Bunun yanında ilimizde Kültür ve Sanat alanlarında da elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Şair ve Ozanlarımızın yeterince Kahramanmaraş'ta sahiplenilmediğini düşünerek Ozanlar Derneği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve biz Dostluk Grubu Derneği, ortaklaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde güzel bir program düzenledik. Bunun yanında engellilerimiz ile ilgili projeler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İş adamlarımızın hayırları sayesinde engelli kardeşlerimizi yemekte buluşturduk.

Türkiye'de bir ilk'e imza atarak geçen yıl ''organ bağışı'' haftasında Dost-Der 'in 46 üyesi ile birlikte organ bağışı yaptık. Türkiye de bir defa da en yüksek organ bağışını yapmanın gururunu yaşıyoruz.

Bizimle yürümek isteyen herkese kapımız Maraş tabiriyle ''ığdırık''. Çağrıldığımız yere gideriz, gelmek isteyenlere de yoldaşlık yaparız. Sizinle yoldaşlık yapmaktan da şeref duyarız.'' dedi.

Böyle çalışmalar da bizler de yer almak isteriz bizimde bir katkımız olsun, diyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek: Dulkadiroğlu Belediyesinin hizmetlerinden ve yaşanan sorunlardan bahsetti.

Dernek üyelerinden Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ali Kazancı araya girererek Serdar hanıma bir soru yöneltti.

Ali Kazancı: ''Dulkadiroğlu Belediyesinin imkanları mı yetmiyor. Dulkadiroğlu ilçe sınırları içerisinde bir spor tesisi neden yapılmıyor. Dulkadiroğlu'nda bir spor tesisi istiyoruz biz. Dulkadiroğlu ilçemizde Halkımızın spor yapabileceği, bu imkanlardan faydalanabileceği bir alana ihtiyaç var. Onikişubat ilçemizde ki Batıpark Spor Salonu'na getiriyoruz burada ki durumu olmayan çocuklarımızı. Böyle bir proje var mıdır yok mudur bilmiyoruz ama biz orada bir spor tesisi istiyoruz. Necati Okay başkanımıza iletirseniz çok memnun oluruz'' dedi.

Soru üzerine açıklama yapan Serdar Sarıçiçek: ''Bugün toplantımız vardı, bu konu dile getirildi. Necati Okay Başkan ileriye dönük inşaallah yaparız dedi. Ben inanıyorum ileride Dulkadiroğlu ilçemiz parmakla gösterilen bir ilçe olacak'' dedi.

Ziyaretin sonunda Dostluk Grubu Dernek Başkan Yardımcısı Dilek Kızıldoğan ve Kadın STK’lar ve Kadın Kolları Sorumlusu Melike Tepebaşı Ak Parti Dulkadiroğlu Kadın Kolları İlçe Başkanı Serdar Sarıçiçek'e günün anısına ''Dostluk Grubu Tişörtü'' hediye ettiler. Serdar Sarıçiçek dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri