Arena’da kadrolar belli oldu

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Mücadele öncesi her iki takımın da kadroları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, ligin 12. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 20.15'te başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Erdinç Sezertam yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Saygın Ögel olacak.

Karşılaşma öncesi her iki takımın da kadroları belli oldu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran ve kaleci antrenörü Taffarel yönetiminde sahaya çıkacak olan Galatasaray'ın ilk 11'i şöyle:

"Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Olcan, Jose Rodriguez, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak."

Yedekler: "Cenk, Bilal, Jem Paul, Sinan, Chedjou, Emre Çolak, Sabri."

Konuk ekip Antalyaspor ise sahaya, "Fornezzi, Ömer, Celustka, Diego Angelo, Sakıb Aytaç, Sezer Badur, Zeki Yıldırım, Lamine Diarra, Guilherme, Serdar Özkan ve Samuel Eto'o 11'i ile çıkacak.

Yedekler: "Ozan Evrim, Emrah Başsan, Jean Makoun, Lazarevic, Lokman, Emre Akbaba, Mbilla Etame."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri