Beşenli kültür ve dayanışma derneğinden eğitime destek

Beşenli Kültür ve Dayanışma Derneği eğitime katkı sağlamak amacıyla Beşenli Ortaokulu’nda okuyan 8. Sınıf öğrencilerine TEOG sınavı için kaynak kitap hediye ettiler.

Beşenli Kültür ve Dayanışma Derneği eğitime katkı sağlamak amacıyla Beşenli Ortaokulu’nda okuyan 8. Sınıf öğrencilerine TEOG sınavı için kaynak kitap hediye ettiler. Yarınlara yönelik olarak yapabilecek en güzel yatırımın öğrencilerin eğitimlerine yapılacak yatırımlar olduğu bilincinde olan dernek üyeleri bu yardım kampanyasını hayata geçirdiler.

Dernek Yetkilisi Mehmet Dertli: “ Biz Beşenli Kültür ve Dayanışma Derneği olarak eğitime bizim de katkımız olsun istedik. Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez, diyen Mevlana’nın sözünden hareketle bu etkinliği başlattık. Bizler elimizdeki imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitimine destek olmaya çalışıyoruz ve Allah ömür verdikçe bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. "dedi.

Beşenli Ortaokulu Müdür Ahmet Karatuluk :“ Buradaki çocuklar imkânsızlıklar nedeniyle yeterli kaynağa ulaşamıyorlar. Önümüzde onların geleceğini önemli ölçüde etkileyecek olan TEOG sınavı var ve yapılan bu yardım sayesinde öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecine büyük destek sağlanmış oldu. Beşenli Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yapmış oldukları bu yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri