BOSNA HERSEK HEYETİ KERVAN TESİSLERİNİ GEZDİ

Kahramanmaraş’ın modern dondurma üretim tesislerinden birine sahip olan Kervan İşletmelerine kente gelen misafirler uğramadan gitmiyorlar.

Kahramanmaraş’ın modern dondurma üretim tesislerinden birine sahip olan Kervan İşletmelerine kente gelen misafirler uğramadan gitmiyorlar.

Kahramanmaraş denildiğinde ilk akla gelenin dondurma olduğu günümüzde, yeni Avrupa standartlarında dondurma üretim tesislerine sahip olan Kervan İşletmelerinde ziyaretçi eksik olmuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak gelen irsad Topčagić Bosna Hersek parlementosu milletvekili ve eski bakan, Zikrija Duraković Buzim Belediyesi Başkan'ı, Nermin Ogresević, Asda Partisi Genel Başkanı ve Cazin Belediyesi Başkanı ile Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cemal Tanrıverdi tesisleri gezdiler, dondurma yediler.

Ziyaret ile görüşlerini açıklayan Kervan Pastaneleri Yönetim kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu; Kahramanmaraş Kervan işletmeleri olarak oluşturduğumuz Alpedo markası ile Türkiye, Avrupa ve Arap ülkelerinde  hizmet veriyoruz. Bosna Hersek Devletinden şehrimize gelen değerli misafirlerimize işletmelerimizi gezdirerek dondurma üretimi hakkında bilgiler verdik. Hedefimiz Kahramanmaraş’ı dünyaya tanıtmaktır. Misafirlerimizi memnun ettiysek ne mutlu bize” diyerek konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri