ÇAY VE ÖTESİ’NİN KONUĞU MEHMET IŞIK OLDU

Kahramanmaraş Ak Parti İl Gençlik Kollarının düzenlediği ‘’Çay ve Ötesi’’ buluşmalarının konuğu Tarihçi Yazar Mehmet Işık oldu

Kahramanmaraş Ak Parti İl Gençlik Kollarının düzenlediği ‘’Çay ve Ötesi’’ buluşmalarının konuğu Tarihçi Yazar Mehmet Işık oldu.

Katiphan’da gerçekleştirilen Çay ve Ötesi buluşmasında Tarihçi Yazar Mehmet Işık, Kahramanmaraş Ak Parti İl Gençlik Kollarının üyeleri ile buluşarak, eğitim üzerine yaklaşık 2 saat süren bir konuşma gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı münasebetiyle kitap okumanın, araştırmanın, yeni neslin yetişmesi üzerine konuşma yapan Işık, ‘ Okuyun, anlatın, çevrenizde olup bitenleri iyi anlamaya çalışın. Yarınlara ışık olacak fikir ve yaşamınızla sizden sonra gelecek nesillere örnek olun.’’ dedi.

Işık konuşmasında, Türkiye’nin fikir ve birlikteliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, önemli olanın insan kazanmak olduğunu vurguladı.

Tarihçi Yazar Işık’ın konuşmasından satırbaşları;

‘’ 25 yıl sonranızı şimdiden düşünmek zorundasınız. Sizlerin hata yapma şansı yok. Karşınızdaki insanlar boş durmuyor. Çalışacaksınız, ikinci dil öğreneceksiniz. Yarınları siz inşa edeceksiniz. Ak Parti üyesi adam, Ak Parti davasını sırtlanmış adamdır. Ona göre çalışacaksınız. Mevzu dava mevzusu, kişi mevzusu değil. 28 Şubat sürecinden geçtik ve gördük bu ülkenin nasıl engellendiğini. Şimdi ne kadar rahat olduğunuzu anlamanız için anlatıyorum. Bu rahatlığın kıymetini bilin, çalışın, okuyun. 28 Şubat sürecinde burs alamıyorduk biz. Bu gün davanıza sahip çıkın, insanları kazanmak için okuyun ve anlatın, çocuklara ayrı ilgi gösterin. İşte o zaman başarı yarınlarda sizlerle birlikte olacaktır.’’

Soru- Cevap şeklinde ilerleyen program sonunda Ak Parti İl Gençlik Kolları Sosyal Işler Başkanı Avukat Ahmet Rıdvan Erayman, Tarihçi Yazar Mehmet Işık’a ‘’Bizleri kırmayarak Çay ve Ötesi buluşmalarımıza konuk olan hocamıza teşekkür ederim.’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri