İstanbul’a “yaz çıkartmasına” hazırlanıyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin himayesinde ilçe belediyelerinin de katılımıyla 21 Mayıs’ta İstanbul’a büyük çıkartmaya hazırlanıyorlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin himayesinde ilçe belediyelerinin de katılımıyla 21 Mayıs’ta İstanbul’a büyük çıkartmaya hazırlanıyorlar

İstanbul’da hemşeri derneklerimizden biri olan Başkanlığını Güngören Belediye Meclisi üyesi de olan Bilal Ardıç’ın sürdürdüğü Kent Maraş Derneği 21 Mayıs 2017 Pazar günü Kemerburgaz Güngören Piknik alanında büyük bir piknik etkinliği düzenliyor.

Başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe Belediyelerimizde maddi ve manevi destek verdiği piknik’de Kahramanmaraş’ta yaşayanlar ile İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlıları bir araya getirmek, tanıştırmak ve şehrin tanıtımına katkı yapmayı hedefliyorlar.

Kent Maraş Derneği Başkanı Bilal Ardıç, maraş gündeme yaptığı açıklamasında; İstanbul’da yaşayan onbinlerce hemşerimiz ile Kahramanmaraşta yaşayan hemşerilerimizi buluşturmak, köprü olmak, güzel bir gün geçirilmesine katkı yapmak, her şeyden önemlisi de Kahramanmaraş’ımızı tanıtmak amacıyla bu etkinliği yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Erkoç başta olmak üzere değerli ilçe Belediye Başkanlarımızla birlikte onların himaye ve destekleriyle bu organizasyonu yapmayı planlıyoruz.

Kahramanmaraş’ımızın tanıtımına katkı olduğunu düşündüğüm etkinliğe bütün hemşerilerimizi şimdiden sizlerin aracılı ile davet ediyorum dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri