KASİAD ARPASATAN İLE DEVAM DEDİ

Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut başkan Dr. Ali Arpasatan güven tazeledi.

Seçime tek liste ile gidilen Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut başkan Dr. Ali Arpasatan güven tazeledi.

Genel Sekreter Ahmet Görgülü tarafından açılışı yapılan toplantının divan başkanlığına Mehmet Hanefi Öksüz, yazman üyeliklerine ise Ahmet Duran Balsuyu ile Abdulkadir Kurtul getirildi. Yönetim ve Denetim kurullarının ibra edilmesinden sonra seçimlere geçildi. Genel Kurul’da konuşan KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, yeni dönemde daha aktif olmayı planladıklarını anlatarak, “Yeni dönemin parolası, ‘insana dokunmak’ olacak. Yani, üyelerimizle birlik ve beraberlik kültürünü pekiştirmek önceliğimiz. Ayrıca, paylaşmayı, istişareyi ve kitlesel değer yaratmayı oldukça önemsiyoruz” dedi.

Son dönemde Türkiye’de olduğu gibi kentte de makine ve teçhizat yatırımlarının azaldığına ve bunun sonucunda işsizliğin arttığına değinen Arpasatan, şunları dile getirdi: “İşsizliğin panzehri yatırımdır. Yatırım ikliminin düzelmesi içinde sadece teşvikler yetmiyor. Eğitim ve hukuk sisteminin kalitesinin yükselmesi şart. En büyük teşvik ise bölgemize barışın gelmesidir, çünkü barışın hüküm sürdüğü coğrafyalarda, ticaretin yüzde 60'ı komşu ülkelerle yapılır.”

Arpasatan’ın başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Hacı Kamil Uncu, Mehmet Cihat Sezal, Erol Büyükdereli, Burak Arıkan, Uğur Toka, Mehmet Ongun, Ahmet Serkan Tanrıverdi, Hikmet Gümüşer, Mikail Utlu ve İsmail Nohutlu.

Yeniden Başkanlığını devam ettiren Dr. Ali Arpasatan’a görevinde başarılar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri