"Onlar kazanmadı biz kaybettik"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Panathinaikos'a kendilerinin kaybettiğini onların kazanmadıklarını söyledi.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Panathinaikos'a kendilerinin kaybettiğini onların kazanmadıklarını söyledi. Ayrıca bu sezon birçok maçı böyle kaybettiklerini belirtti.

THY Euroleague Top 16 E Grubu'nun 12. haftasında Darüşşafaka Doğuş, evinde karşılaştığı Yunan temsilcisi Panathinaikos'a 86-84'lük skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ve Darüşşafaka Doğuş basketbolcusu Semih Erden açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı kendilerinin kaybettiğini belirten Oktay Mahmudi, "Onlar kazanamadı. Bu sezon birçok maçı böyle kaybettik. Cedevite, Efes, Panathinakos maçları bu şekilde kaybettik. Böyle olunca üzülüyorsunuz. Rakip için final niteliğinde olan, bizim için önemsiz bir maç olmasına rağmen iyi basketbol oynadık, iyi mücadele ettik. İkinci çeyrekte çok kötüydük. 8 top kaybı yaptık. Hepsi sayıyla sonuçlandı. İlk çeyrekte daha aktif oynadık. Üçüncü çeyrekte presle tekrar skoru lehimize çevirdik. Sonunda da lehimize çevirdiğimiz skoru onlara verdik" şeklinde konuştu.

İlk iki periyoda iyi başladıklarını söyleyen Semih Erden ise, "Bizim iddiamız olmamasına rağmen kazanmak için çıktık. Güzel de basketbol oynadık. Üçüncü periyot koptuğumuz bir an oldu. Basit hatalar yaptık. Dolayısıyla da kaybettik" diye konuştu.

PANATHİNAİKOS CEPHESİ

Panathinaikos Başantrenörü Aleksandr Djordjevic, "Maça çok kötü başladık ama geri dönmeyi başardık. Böyle bir maçta ev sahibi ekibin 19 tane top kaybı yapması galibiyetimizin özeti" dedi.

THY Euroleague Top 16 E Grubu'nun 12. haftasında Yunan temsilcisi Panathinaikos deplasmanda mücadele ettiği Darüşşafaka Doğuş'u 86-84'lük skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Panathinaikos Başantrenörü Aleksandr Djordjevic ve Panathinaikos'un pivotu Raduljica açıklamalarda bulundu.

Sezonun en iyi galibiyeti aldıklarını söyleyen Aleksandr Djordjevic, "Maça çok kötü başladık ama geri dönmeyi başardık. Kazanmak için oynayan takım kimliğine büründük. Rakibin alçak postundaki oyununa çözüm üretmekte zorlandık. Semih Erden bundan çok faydalandı. Geniş bir kadromuz var ama Semih'i durduramadık. Yeni oyuncularımız Euroleague'in kalitesini bilmiyor. Williams ve Hunter gibi. Ama buna alışmaları lazım. Agresif oynadık. Rakibimizi top kayıpları yapmasını sağladık. Böyle bir maçta ev sahibi ekibin 19 tane top kaybı yapması galibiyetimizin özeti" şeklinde konuştu.

Zor bir maç olduğunu belirten Raduljica, "İki iyi takımın mücadelesini izledik. Maç boyunca skor yakın gitti. Maçın sonunda biz doğru yerdeydik. Birkaç doğru şut attık. İyi savunma yaptık. Enerjimizi sonunda kadar kullandık ve maçı kazandık" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri