SAĞLIKSEN İL BAŞKANI DEMİRCİ; “5 BİN ÜYE SAYISINA ULAŞTIK"

Sağlıksen tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenen etkinlikte konuşan İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, üye sayımızı 1800’den 5000’e çıkardık dedi.

Sağlıksen tarafından Kahramanmaraş’ta düzenlenen etkinlikte konuşan İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, üye sayımızı 1800’den 5000’e çıkardık dedi.

" 2010 yılında bin 800 üye sayısı ile teslim aldığımız sendikamızı her yıl üye sayısını arttırarak şu an geldiğimiz noktada 5 binden fazla üye sayısına ulaştık ve Türkiye'nin en başarılı şubelerinden birisi olduk.

Bu süreçte yalnızca üye sayıları artmadı. Sendikamızın Kahramanmaraş'ta hak ettiği itibara ve değerde ulaştı. Bizler sokak sendikacılığı yerine hak arama mücadelemizde eğilmeden duruşumuz, milli ve manevi değerlere bağlılığımız, vicdanı ve etik hizmet anlayışımızla bugünlere gelmeyi başardık.

 Bunun yanında Mehmet Akif İnan'ın oluşturduğu sendikal vizyonumuz ile de emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Oluşturulmak istenen suni gündemlere, gerilimlere takılmadan tüm enerjimizi çalışanlarımız için sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz.

 OBJEKTİF BİR SENDİKACILIK YAPIYORUZ

Her zaman aldanmayan ve aldatmayan sendikacılık anlayışı ile yollarına devam ettiklerini söyleyen Demirci, çalışanlarına layık oldukları hizmeti en iyi şekilde sunmayı hedeflediklerini belirtti.

 Demirci, "Gerçeğin önüne başka uydurulmuş gerçekle çıkıp, insanlara yanıltmak mümkün ama bu uydurulmuş gerçeğe söyleyenler sahtekâr damgası yememek için bir ömür o sahte dünyanın içinde yaşamak zorunda kalacakladır. Birileri sendikacılığı çıkar hesaplı küçük dünyalarına hapsetmeye çalışırken, bazıları yalana dolana sendikacılık derken biz aldatmayan ve aldanmayan sendikacılık ilkemizle ehil kalabilmenin yollarını aradık.

 Bizler hizmet etmeyi seçtik ve sadece hitap ettiğimiz kitlenin duasını almaya çalıştık. Bu anlayışımızla ilimizde geçmişe oranla hizmet alanlarında önemli bir yol kat edildiğini görmekteyiz. Varlığımızın temelini ve hizmet sürecimizi "Yaşasın veya kahrolsunlara” boğdurmadan geliştirdik. İyi ve doğru olanlara destek olarak, hatalara karşı çıkarak sürdürdük. Kendi dinamiklerimizle çağın gerektirdiği koşullarla örnek bir sentez oluşturmaya çalıştık. Sendikaların bir hizmet, değişim aracı ve gelişim odaklı olması bilinci ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışanlarımıza layık oldukları hizmeti en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri