Şehit Ailesinden Anlamlı Ziyaret!

Şehit ailesi Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Şehit ailesi Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyaret şehidimizin eşi, annesi ve çocukları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ile şehit aileleri ile gazilerimiz katıldı.

Anlamlı ziyarette İl Müdürümüz Mehmet Sertpolat “Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. En çok öncelik verdiğimiz vatandaşlarımızdandır. Hep biz onları ziyaret ediyorduk ancak bu sefer Şehit Hakan Duyğal isminin İl Müdürlüğümüze bağlı bir kuruluşa verilmesi ve şehidimizin ailesinin bu kuruluşu ziyaret etmesi bizleri şereflendirmiştir. Ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesidir. Şehidimizin eşi, Çocukları ile annesine teşekkür ederim.” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ise “Kahramanmaraş Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Mehmet Sertpolat ve İl Müdürlüğü personeli bizlerin her zaman yanında oldu. Şehit yakınlarına gazilerimize desteklerini esirgemeden çalışmaktadırlar onlara huzurunuzda teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra şehit ailesi kuruluşta bulunan yaşlılarımızı ziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri