Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor. Tavuk Dünyası özgün konseptiyle yeme-içme sektöründeki farkını gösterirken, lezzet noktaları haritasına kattığı yeni restoranlarıyla büyümesini de sürdürüyor.
Hatay’daki konuklarını ilk olarak 2016 yılında ağırlamaya başlayan ve bu bölgedeki lezzet noktalarına yenilerini eklemeyi sürdüren Tavuk Dünyası, Hatay’daki yeni restoranını Antakya Palladium AVM’de hizmete açtı.
Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, kapılarını misafirlerine açan yeni restoranlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’nin en zengin ve seçkin mutfak kültürlerinden birine sahip olan Hatay’da, konuklarımızdan gördüğümüz yakın ilgiyle birlikte bu şehirdeki yatırımlarımızı sürdürdük ve buradaki restoran sayımızı üçe çıkardık. Hatay coğrafi konumu itibarıyla da şehir dışından çok fazla ziyaretçiyi konuk eden bir şehrimiz ve buradaki restoranlarımızda her yıl yaklaşık 100 bine yakın misafirimizi ağırlıyoruz.
Hatay’da kapılarını açan yeni restoranımızda, daha çok misafirimize akılalmaz lezzetlerimizi sunacak olmanın heyecanı içindeyiz. Değişen koşullar karşısında markamıza duyduğu güvenle çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdüren tüm yatırımcılarımıza ise tekrar teşekkür ediyorum. Bu seneki hedeflerimiz kapsamında yılın kalanında yapacağımız yeni yatırımlarla, Tavuk Dünyası olarak büyümeye ve daha çok konuğumuzu ağırlamaya devam edeceğiz.”
Tavuk Dünyası’nın Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan restoranıyla birlikte şirket, Türkiye’de 50’den fazla şehirdeki restoranlarının sayısını 219’a, AVM restoranlarının sayısını ise 159’a taşımış oldu.